Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Doorgroeimogelijkheden

Bij NIVO heb je veel kansen om door te groeien, mits je dat zelf wilt. Een prachtig voorbeeld van doorgroeien bij NIVO is onze collega Catharina Jeltema. Haar hobby’s zijn campervakanties met haar man en genieten van haar kleinkinderen. Daarnaast is Catharina gewoon graag aan het werk. Ze is ooit begonnen als schoonmaakster/voorvrouw in Dokkum en sinds een jaar of 6 werkzaam bij NIVO. Catharina is een echte ervaringsdeskundige op het gebied van schoonmaak. Ze werkt haar hele leven al in de branche.

In 20221 greep Catharina haar kans en heeft ze intern bij NIVO gesolliciteerd op de functie van assistent rayonmanager regio drachten. Na een gesprek met de directeur van NIVO en de betreffende rayonmanager was de beslissing snel gemaakt. “Zaken op de werkvloer regelen vind ik mooi”, zegt Catharina. “De grootste verandering is de verantwoordelijkheid die je krijgt. Geweldig vind ik dat. Communiceren met mensen, mensen blij maken of juist op een goede manier vertellen dat iets niet meer kan. Want je kunt niet met iedereen vriendjes zijn. Ik pak het werk serieus op, dan word je ook serieus genomen. Dat vind ik belangrijk”, vervolgt Catharina. In de loop van de jaren heeft Catharina diploma’s gehaald voor DKS (Dagelijks Kontrole Systeem), vloeronderhoud en leidinggevende, zodat ik ook alle papieren heb om deze stap te maken. Zolang de mensen me nodig hebben op de werkvloer wil ik er veel aanwezig zijn, maar mijn doel is om juist de mensen zelf meer verantwoordelijkheidsgevoel te geven en ik ‘op afstand’ en minder vaak op de werkvloer hoef te zijn. Ik wil het schoonmaakvak goed leren aan de dames. Dat is mijn missie. Kom je ook bij ons werken?