Wat is het werkgebied van NIVO?

In welk deel van Nederland kun je bij NIVO werken?

Als je werk zoekt, wil je graag zo dicht mogelijk bij huis werken. Dit hangt natuurlijk samen met het bezit van een rijbewijs of een auto. NIVO heeft kantoren in Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Bolsward. Onze opdrachtgevers bevinden zich bijna allemaal in het Noorden van Nederland. Dit betekent dat als je in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland werk zoekt, je bij ons kunt solliciteren. Vertel ons wanneer je wilt werken of als je meer uren wilt werken. Dan zoeken we samen naar leuk werk voor jou.

De leuke en enthousiaste collega’s bij NIVO zorgen bij al onze opdrachtgevers voor een schone werkplek en een mooi toegankelijk gebouw. Je kunt overdag werken, maar ook in de avond. Geef zelf aan wat je voorkeur heeft, dan kunnen we een werkplek zoeken bij jou in de buurt.

kaart

Ik ben van het platteland verhuisd naar Groningen. Omdat ik toch nog veel vrienden heb op het platteland was het mijn voorkeur om daar ook te blijven werken. Bij NIVO hebben ze een leuke werkplek voor mij gevonden.   Peter