Herinnert u zich het nog?

In januari 1992 werd NIVO NOORD in Leeuwarden opgericht. Wie tegenwoordig een zwart met paarse auto of bus ziet rijden weet nagenoeg zeker dat het NIVO is.

Velen kennen NIVO van de Facilitaire Dienstverlening, maar na de uitbreiding met Specialistische Reiniging werd onze dienstverlening 5 jaar geleden aangevuld met Asbest en Milieutechniek. NIVO Isolatiezorg is daar begin 2021 aan toegevoegd. Een mooi (en) breed dienstenpakket, dat qua tijd, planning en kosten veel voordelen voor onze opdrachtgevers oplevert.

Na het kantoor in Leeuwarden werd er een kantoor in Groningen, Zwolle en Bolsward geopend, waardoor ons werkgebied nu geheel Noord Nederland omvat. NIVO telt vandaag de dag een prachtige mix van 1200 mensen, zij bepalen het niveau bij onze opdrachtgevers. We zijn trots op elke collega.

Op een later tijdstip dit jaar gaan we 30 jaar NIVO verzilveren in een feestelijke dag, maar we willen u vandaag alvast op de hoogte stellen van deze mooie mijlpaal. We zijn van plan om onze duurzame stappen op het gebied van mens en milieu nog lange tijd voort te zetten.

We koesteren de herinneringen en kijken uit naar een toekomst met NIVO.