Krijg je een opleiding?

Schoonmaakopleiding NIVO Academie

Als je bij NIVO gaat werken dan krijg je na circa 6 maanden werken een landelijk erkende schoonmaakopleiding aangeboden. Deze schoonmaakopleiding vindt plaats via onze eigen NIVO Academie. Wil je meer weten over de NIVO Academie kijk dan op www.NIVOacademie.nl. De schoonmaakopleiding wordt doorgaans gegeven op het NIVO kantoor in Leeuwarden. De opleiding is zeer praktijkgericht, dat wil zeggen dat je les krijgt zoals het ook in de praktijk werkt. Je krijgt een erkend vakdiploma schoonmaak van het RAS als je het examen goed afrondt. Heb je vragen over de NIVO Academie of wil je direct solliciteren? Laat vandaag nog van je horen.

Ik had nooit gedacht dat ik schoonmaken zo leuk zou vinden. Door de opleiding bij de NIVO Academie heb ik geleerd waarom je bepaalde dingen wel en juist niet moet doen op de werkvloer. Dat maakt het werken in de schoonmaak nog leuker voor mij. Deze diploma is de eerste diploma die ik gehaald heb in mijn leven, ik ben er erg blij mee.  Petra