Kasia vertelt over haar werk bij NIVO

Kasia

Hallo, Ik ben Kasia, ik ben getrouwd en moeder van drie dochters. Ik werk in NIVO 1.5 jaar. Ik sta te popelen om me verder te ontwikkelen. Ik kom graag elke dag naar mijn werk en iedereen begroet me hartelijk. Ik hou van mijn werk en ben blij dat ik kan opruimen en de mensen tevreden zijn. Als ik niet aan het werk ben, vraagt ​​iedereen wat er is gebeurd, vakantie of ziek. Als ik na mijn vakantie of ziekte terugkom en aan het werk ga, is iedereen blij. Het is fijn om mensen te horen zeggen dat het fijn is dat je er weer bent, of ik ben zo blij dat je er weer bent. Ik kom altijd met een glimlach naar mijn werk. Het is leuk om te werken met mensen die waarderen wat ik doe en mij respecteren, ze waarderen me voor alles, zelfs voor een glimlach en momenten van gesprek. Ik werk bij Scania (in Hasselt) en heb veel respect voor mijn werk, ik probeer elk detail te verfijnen om alles perfect te maken. Ik werk ook in de gemeente daar kom ik graag en doet alles zoals het hoort. Ik hou van netheid. En als ik zie dat het vies is, zal ik proberen om zelfs extra dingen, die niet zichtbaar zijn voor het oog snel op te ruimen. Groetjes Kasia