NIVO verhoogt per direct uurloon jeugd

Om het voor jongeren aantrekkelijker te maken om in de schoonmaaksector te werken, worden per 1 april 2022 landelijk de jeugdlonen verhoogd. Voor jeugd van 20 jaar gaat het loon van 75% naar 100% van het vakvolwassen loon; voor de 19-jarigen van 65% naar 90% van het vakvolwassen loon. De 18-jarigen krijgen in de nieuwe situatie 85% van het vakvolwassen loon en de 17-jarigen 80%. Het verschil met de jeugdlonen voor de horeca wordt daardoor fors groter en pakt deze wijziging voordelig uit voor schoonmaakbedrijf NIVO. Wij zijn blij met deze ontwikkeling. Het tekort aan mensen is momenteel groot, maar met deze positieve loonbeweging wordt het met name voor studenten nu echt interessant om bij te verdienen in de schoonmaak. Dit zorgt voor een mooie boost voor NIVO, vooral voor de langere termijn.

Bij NIVO hoef je niet tot 1 april 2022 te wachten op verhoging.
Bij schoonmaakbedrijf NIVO zijn de jeugdlonen per direct verhoogd naar het nieuwe tarief. Bij NIVO kan de jeugd nu al aan de slag met een hoger loon. Met deze proactieve houding zorgen we voor een flinke nieuwe aanwas aan studenten, vakantiekrachten en middelbare scholieren die willen bijverdienen.

Het JEUGDLOON bij NIVO is verhoogd!
– Ben je 17 jaar, dan verdien je bij NIVO € 9.15. Tel uit je winst.
– Ben je 18 jaar, dan verdien je bij NIVO € 9,72. Wat verdien je nu per uur?
– Ben je 19 jaar, dan verdien je bij NIVO € 10,30. Dat is lekker snel sparen!
– Ben je 20 jaar, dan verdien je bij NIVO € 11,44. Wanneer wil jij starten?

Direct verdienen?
Wil jij ook (bij)verdienen in de schoonmaak? Kijk op www.werkenbijnivo.nl en reageer op een vacature in jouw regio. Of laat ons via de nieuwe vacature site weten welke dagen en uren jij wilt werken. Dan kijken we samen naar een passende werkplek voor jou.
Het leuke aan het schoonmaakwerk is o.a. dat je snel zelfstandig leert werken en je hebt een duidelijke taak. Bovendien scheelt het geld voor de sportschool, want je bent continu actief bezig tijdens de schoonmaakwerkzaamheden. Voor veel jeugd is het fijn om naast de studie-uren of tijdens de vakantie(s) in een vast ritme en overdag te werken. Reageer direct op www.werkenbijnivo.nl. We komen graag in contact met jou.