Assistent Rayonmanager Noah

Noah

Als Assistent Rayonmanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor de schoonmaakmedewerkers in mijn regio. Mijn werkzaamzaamheden zijn vooral gebaseerd op de inzet van medewerkers, bij bezettingsproblemen, DKS controles, het onderhouden van contact met de klant en het verzorgen van middelen en materialen. 

Vanuit mijn opleiding Facility Management liep ik stage bij NIVO. NIVO heeft mij daarna de mogelijkheden geboden om de functie van assistent rayonmanger op te pakken. Deze kans pakte ik natuurlijk met beide handen aan. Zo kan ik naast mijn studie direct ervaring opdoen in het werkveld. 

Ik vind het belangrijk dat de medewerkers in mijn regio het echt leuk vinden om bij NIVO te werken. Naast de aansturing op het werk, vind ik een goede sfeer en waardering ook belangrijk. Daarnaast vind ik dat de medewerkers goed hun werk moeten kunnen uitvoeren, dit stimuleer ik o.a. door de middelen/materialen op orde te hebben. Het contact met de medewerkers en de klant vind ik heel leuk, ook het regelen daaromheen. Nieuwe medewerkers probeer ik gelijk een goede eerste indruk te geven met een kennismaking en bij het inwerken. Ik ga daarna wat vaker bij ze langs of bel ze op hoe het gaat en of ze nog vragen/onduidelijkheden hebben. Kom je ook bij NIVO werken?